Световната инициатива „Зелен град“ ще гостува на Флора Бургас 2016

#зелен град #Зеленият град у дома #Флора Бургас 2016

На 29 април, в рамките на изложението Флора Бургас 2016, Посолството на Нидерландия в България ще представи световната инициатива „Зеленият град“. Началото на събитието ще бъде дадено от холандският зам. посланик Питър ван Влийт, който ще открие изложба от 40 висококачествени фотографии в Приморски Парк – Бургас, представящи реализирани ландшафтни проекти, декоративни разсадници и градски пейзажи от България и Нидерландия. Изложбата е селектирана от Асоциацията на производителите на декоративни растения (АПДРБ), Съюза на ландшафтните архитекти (СЛА) и холандската фондация iVerde.

В рамките на изложението, ланд. арх. Татяна Бояджиева (АПДРБ) и ланд. арх Добромира Лулчева (СЛА) ще представят инициативата „Зеленият град“ с нейните измерения в рамките на България и в международен план.

  • Изложбата «Зеленият град» ще бъде открита на 29 април от 11,30 часа пред  Експозиционен център Флора Бургас
  • Презентацията на «Зеленият град» ще се проведе на 30 април от 14,00 часа на откритата площ пред Експозиционен център Флора Бургас.

Заповядайте!

Пълната програма на изложението можете да разгледате тук.

Не забравяйте: 29 април 11,30 ч. – откриване на изложбата “Зеленият град”

30 април 14,00 ч. – презентация  “Зеленият град – световния опит и предизвикателства”, водена от ланд. арх. Татяна Бояджиева (АПДРБ) и ланд. арх Добромира Лулчева (СЛА)
На откритата площ пред Експозиционен център Флора Бургас!

GC_invitation_pres_bg

Сподели: